Böcker Skrivande

Vid avgrundens rand är släppt!

Vid avgrundens rand är släppt

Nu är det officiellt, min tredje bok Vid avgrundens rand är släppt! Igår hade jag den första av tre releasekalas hos Erik Hultgrens bokhandel i Västervik. Kommande vecka har jag bjudit in till två till i Eksjö och Nässjö för att fira riktigt ordentligt. Det går också nu att beställa boken direkt av mig på ceciliaandersson.nu – med signatur om man så vill.

Fantastiska omdömen

Redan för ett par veckor sedan skickade jag ut min nya bok till bookstagrammare och press. Efter redan en knapp vecka kom den första recensionen och sedan har de börjat trilla in nästan dagligen. Och sammantaget är det i mitt tycke fantastiska omdömen. Kan inte sluta läsa, Tänk att ekobrott kan vara så fängslande, Fantastiskt fin berättarröst – är några av dem. Förstår ni hur ödmjukt tacksam och lycklig jag är över dessa! Att samtliga kommenterar min utveckling i skrivandet genom bokserien är också så underbart att läsa.

Självklart kommer det komma andra sorters återkopplingar också nu när Vid avgrundens rand är släppt. Men det tillhör och det är okej, huvudsaken är att mina böcker håller på totalen. Och det verkar ju även detta senaste alstret göra. Så tack tack tack till er som läst hittills, ni förgyller hela mitt författarskap. Till er som kommer att läsa, där håller jag tummarna att ni också ska tycka om min tredje bok.

Release hos Erik Hultgrens

Vid avgrundens rand är släppt över hela vårt avlånga land imorgon. Då finns den tillgänglig att beställa hos bokhandeln, nätbokhandeln och biblioteken. Eller var som dit böcker köps in. Finns den inte där du brukar köpa böcker så be dem gärna ta hem den 🙂 Eller hojta till mig så löser vi det.

Igår morse firade vi släppet hos bästa Erik Hultgrens bokhandel i Västervik där jag fick med Malin och Frederics hjälp bjuda in till frukost innan bokhandeln hade öppnat. Vi hade det så himla mysigt! Tillsammans med de godaste frallorna och kakorna samt kaffe och te fick jag svara på frågor från bokhandlerskan. Sedan läste jag en bit ur boken vilket kändes riktigt pirrigt. Jag vill ju så mycket att det värker att ni som läser ska tycka om min bok! Självklart blev det signering en stund också innan vi tog lördagsledigt. Mitt varmaste tack till alla som kom och delade glädjen med mig.

Vid avgrundens rand är släppt

Så nu är den äntligen ute, den tredje delen i Västervikserien. Kommande vecka blir det ytterligare två releaser för att jag ska få fira med nära och kära som stöttar mig under hela min författarresa. Att bjuda på något gott en kväll är det minsta jag kan göra som tack för all support och bekräftelse jag får, den är ovärderlig för mig. Framför allt driver den mitt skrivande framåt.

Efter releaserna är det full fart till ända fram jul med julmarknader och signering hos bokhandlare. I januari är det biblioteksbesök inbokade. OM det skulle vara så att även du vill ha en författare på besök i ett sammanhang så är det bara att hojta. Alla delar i författarskapet är för mig lika roligt! Förutom korrläsning då ….

Men nu är det fokus på att Vid avgrundens rand är släppt – tjooohooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

Från en oerhört lycklig Cilla

 

2 Comments

 • Reply
  Agneta Krohn Strömshed
  6 november, 2023 at 07:08

  En mycket läsvärd bokserie. Jag vill läsa mer om Anna!

  • Reply
   Cilla
   6 november, 2023 at 10:02

   Så roligt att höra!! Tack snälla, det betyder så mycket 🥰🙏

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.