Om Cilla

Cecilia Andersson – 48 härliga år som delar sin tid mellan Eksjö och Västervik, uppvuxen i Lönneberga. Sambo och tre grabbar finns i familjen, där jag är fysiskt skyldig till en men har haft förmånen att fostra på två till. Tidigare redovisningskonsult numera passionär i egen regi där jag bytt siffror till bokstäver. Numera kallar jag mig storyteller och marknadsförare. Men även författare, då jag hösten 2021 debuterade med en spänningsroman-  I vikens mörker som utspelar sig i kuststaden Västervik. På ceciliaandersson.nu kan du provläsa min bok och även beställa om du blir lässugen!

Ända sedan jag lärde mig läsa har jag tyckt om att leka med bokstäver och det vill jag fortsätta göra här! Det är en personlig blogg där du kommer att få läsa om racing, böcker och hur mitt författarskap växer fram.  Samtidigt som jag även klurar på löpning och träning. Och lite blandat. Allt ur ett 40 plus perspektiv förstås 🙂 Mitt mål är att få dig att le när du läser mina inlägg och kanske en och annan eftertanke ibland. Min del av storytelling helt enkelt.

Cillaingeborg – kommer av att jag kallas Cilla och heter Ingeborg i andranamn som bidragit till många skratt i min omgivning.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på cecilia.andersson@sandebo.se alternativt https://www.sandebo.se. Där hjälper jag verksamheter och människor med marknadsföring och storytelling.