Om Cilla

Cecilia Andersson – 45 härliga år som delar sin tid mellan Eksjö och Västervik, uppvuxen i Lönneberga. Sambo och tre tonårsgrabbar finns i familjen, där jag är fysiskt skyldig till en men har förmånen att fostra på två till. Tidigare redovisningskonsult numera passionär i egen regi där jag bytt siffror till bokstäver. Så numera kallar jag mig storyteller och marknadsförare.

Ända sedan jag lärde mig läsa har jag tyckt om att leka med bokstäver och för att man ska ha en chans att bli bra så måste man träna, det vill jag göra här! Det är en personlig blogg där du kommer att få läsa om racing, böcker och få modeinspiration.  Samtidigt som jag även klurar på löpning och träning. Och lite blandat. Allt ur ett 40 plus perspektiv förstås 🙂 Mitt mål är att få dig att le när du läser mina inlägg och kanske en och annan eftertanke ibland. Min del av storytelling helt enkelt.

Cillaingeborg – kommer av att jag kallas Cilla och heter Ingeborg i andranamn som bidragit till många skratt i min omgivning.

Vill du komma i kontakt med mig så finns jag på cecilia.andersson@sandebo.se alternativt https://www.sandebo.se. Där hjälper jag verksamheter och människor med marknadsföring och storytelling.