Skrivande

En månad kvar till boksläpp!

Vänner, idag är det bara en månad kvar till boksläpp! Visst är det lite galet när man tänker på det? Eller när jag tänker på det rättare sagt. För tjugotvåmånader sedan släppte jag min första bok. Nu är det snart dags för den tredje. Det är tur att man inte tänker på det alltför ofta, då hade jag väl hissnat och lagt ner det här för länge sedan …

Förberedelser

Jag är i full gång med förberedelser inför att Vid avgrundens rand ska möta sina läsare. Attans vore väl annars om det nu bara är en månad kvar till boksläpp. Kontakt har tagits med dessa härliga bookstagrammare som vill läsa och förhoppningsvis tipsa om min bok. Adressetiketter har skrivits och giveaways samt emballage är på väg hem. Så fort alla lådorna kommit hem från tryckeriet så börjar jag att packa och skicka ut. Inom någon dag eller tre kommer ett mail gå ut till de som beställt böcker av mig innan för en möjlighet till ett litet förköp. De kommer självklart få ett litet specialpris. Releasekalasen är det inbjudet till och listan är full för vad som behöver göras till dem. Det blir happenings både i Västervik och Eksjö men också i Nässjö. Jag är så tacksam för de som tar emot mig och mina gäster till att fira boksläpp!

Marknadsföring och försäljning

Eftersom jag driver mitt författarskap i eget förlag och på egen hand så har jag även plan för marknadsföring och försäljning förstås. Varenda helg efter releasen den sjätte november fram till jul är uppbokad på härliga aktiviteter. Det blir massor av fina julmarknader och flera signeringar i mysiga bokhandlar. Fokus är förstås mitt kära Småland men också i Östergötland som jag är barnsligt förtjust i.

Jag vill också passa på att be om ursäkt redan nu så har jag gjort det. Mina kampanjer och närvaro på sociala medier kommer fortsätta även framåt. Det är en balansgång det där, jag kan själv bli trött på att se samma annonser hela tiden, men det är ju också det som skapar intresse och faktiskt försäljning. Hur ska jag annars nå ut? Så nästa gång du ser en annons från mig och är på väg att sucka, förlåt men för någon annan är det faktiskt intressant. Och för mig är det viktigt.

Om en månad är det boksläpp

EN månad … puh det kommer gå så fort och det ska bli så himla kul! Det är tur att jag bor i skogen i bland och vid viken ibland så att jag håller mig på jorden 🙂 Och har nära och kära som ser till att det som är viktigt på riktigt också får plats, inte bara författardrömmarna. Mina böcker och mitt författarskap är oerhört betydelsefullt för mig, jag vill verkligen det här, så att det nästan värker i själen. Till på köpet känner jag att jag har det i mig att jag det längre och uppåt med driv och engagemang. Men som kontrast är det gött att muffla omkring i joggingbrallor, äta ärtsoppa till middag och skriva nytt också. Fast just nu är det annat fokus – OM EN MÅNAD ÄR DET BOKSLÄPP!!! TJOHOOOOOOOOOOO!

 

Trevlig helg!

Cilla

 

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.