Lite blandat

Tiden går fort men mycket hinns med!

Tiden

Jistanes vad tiden går fort! Det är över två veckor sedan jag var här i lekstugan och lekte med bokstäver. Inte ens en intervju har hittat hit. Inte för att jag är vare sig stressad eller far illa av det utan det är mer ett konstaterande. Det är som alltid mycket jag vill göra men det funkar bara med en sak i taget. Då får några aktiviteter vänta helt enkelt 🙂

En sak i taget

Jag gillar att ha mycket om mig och kring mig men att stimma för att få allt gjort på samma gång orkar jag inte med nuförtiden. För gammal i gamet helt enkelt 🙂 Att njuta lite av varje grej istället känns som en skönare lösning och då fick bloggen vila lite istället för att pressa in inlägg bara för att de ska. Det är så mycket som måste göras ändå i våra liv att vi behöver inte fylla på den listan, eller hur? Såsom strykning, städning, räfsa i trädgården, egen bokföring och tjata om läxor – för min del.

Husbilspremiär

Dock fick jag en härlig paus från måstena häromveckan när vi hade årets husbilspremiär! Husbilen har vi nästan bara till racehelger då det är väldigt glest med hotell eller liknande på racingbanorna. Jag använder den även någon gång om året till något träningsevent också plus att den är grym att ha med på kalas där övernattning ingår. Ingen värd eller värdinna behöver fixa lakan och grejer åt oss utan vi klarar oss med en parkering modell större. Så husbilen används men inte så mycket till ”vanlig” semester.

Eftersom jag gillar att fara runt och se nya ställen fick jag den briljanta idén om en husbilstur till Tyskland på påsklovet är bra att lägga tiden på. I första läget räckte planen bara till Puttgarden och att det sen skulle lösa sig där. I andra och det bättre läget så fick vi sällskap av världens bästa racingvänner som hängde på i egen husbil. Till på köpet hade de en tanke om bilmässa modell större i Essen. Det kunde inte bli bättre! Bästa sällskapet, bilar, husbil, god mat, härliga omgivningar och ett och annat gott glas. Vi var borta i fem dagar men det kändes som vi hade varit på en annan planet. Visst är det härligt att kliva i och ur bubblor så? 🙂

Skriverier

Det har börjat röra på sig i lagom takt i skriveriverksamheten också. Ett par riktigt roliga uppdrag som jag har med ödmjukhet, respekt och sockerdricka i ådrorna tagit mig an. Det ska bli så spännande att se vad det leder till och hur framför allt skrivandet räcker till. Något uppdrag tar mig lite mer åt Västervik och bara det är förstås en bonus. Målet är inte att skapa någon stor verksamhet utan lite lagom sådär eftersom det är så mycket jag vill lägga tiden på 🙂

Köpenhamn marathon

Träningen då, när vi ändå är inne på ”uppdatering sen sist”? Jo då, den löper på också 🙂 I påskhelgen gjordes längsta långpasset inför Köpenhamn marathon den 19 maj. Knappa tre mil blev det runt Västervik och jag har en ganska bra känsla. Trots att det börjar kännas lite här och där. Ålder och att hålla ett träningsprogram i flera månader tar på kroppen men bra vila mellan passen, inget stim och äta ordentligt så återhämtar jag mig riktigt bra. Det är inte utan att jag faktiskt längtar lite till raceday. Inte på grund av att göra någon speciell tid eller så utan att komma i mål med projektet. Att förhoppningsvis få kröna träningsperioden med en hel och frisk målgång. Skulle det hända något under tiden som gör att jag inte kommer dit är jag nöjd ändå. Eftersom jobbet fram dit och tiden nedlagd är faktiskt den stora grejen.

Så husbil, träning, lite mer jobb och Västervik har jag pysslat med senaste tiden som gått så fort. Nu ska jag ut och njuta av solen så jag inte missar vårens explosion. Eventuellt med en sketen räfsa i handen…… 🙂

Cilla

 

(Bilden har inte så mycket med tiden att göra men jag älskar regnrocken…. 🙂 )

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.