Lite blandat

Hur är det annars då?

Jo, tackar som frågar så är det rätt bra faktiskt. Peppar peppar så har åtminstone den närmaste omgivningen klarat sig från virus och annat, vad jag vet om i alla fall. Och än så länge räcker både toapapper och maten i skåpen 🙂 Självklart tänker även jag på handtvätt, folksamlingar och andras sjukdomsbesvär men till att fylla upp skåpen extra har jag inte kommit. Kanske är det för att jag bor på landet och alltid har frysen full eller att jag tror att det löser sig med tiden ändå. Det gör ju oftast det 🙂 Med toapapper i alla fall.

Skriver äntligen kontinuerligt

Vad som är riktigt bra just nu är min kontinuitet i skrivandet! Jädrar så nöjd jag är 🙂 Under 2020 har jag fått till bokstaverande varje vecka i mitt lilla projekt. De senaste veckorna har det varit extra produktivt då jag tvingade Malin ena veckan och Pernilla den andra att fungera som rapportmottagare. Jag satte upp ett mål om antal skrivtillfällen, meddelade dem och var sen tvungen att rapportera. Det kanske inte var så betungande för dem att läsa de meddelanden som markerade att tillfället var uppnått men för mig var det guld värt! Blir som viktväktarprincip ungefär när jag anmäler att prestationen är utförd – man anstränger sig extra 🙂

OM det skulle finnas flera människor som vill fungera som mottagare av detta så hojta till vetja!

Mot nya träningsmål

Samma princip egentligen, att rapportera till någon annan gör jag ju med träningen. Som också hänger i! Efter Öppet spår på Vasaloppet så helvilade jag några dagar samt unnade mig en riktigt bra massage hos Havskogs Massage i Eksjö. Maria gör under på slitna tant-kroppar vill jag lova 🙂 Nu har jag varit igång med träningen några veckor igen med målet om att springa marathon under sensommaren. Ett om året så länge jag orkar och tycker det är kul är mitt stora mål 🙂 Tänk att vara 97 bast och beta av alla de där kilometrarna – coooooolt 🙂

Min skidskyttecoach grillar mig fem gånger i veckan. I alla fall talar hon vad jag ska göra och så får jag återkoppla. Just nu är det tre löppass och ett löpstyrkepass plus ett valfritt pass i veckan. För mig som är van att bli styrd är det en konstig känsla att hitta på något själv, jag blir nästan vilsen. Men bra träning är det! Och roligt förstås 🙂

Var är mina fröer?

Även i år har lyckats få ner några fröer i jord på bänken i tvättstugan. Tomat, paprika och salladslök. Smultron provar jag också med samt spenat. Den sista hoppas jag ska växa som sjutton inomhus så jag kan kapa på dem redan om några veckor. Som en mini-odling att äta ur direkt. Prova kan man ju alltid göra 🙂 Jag hade fler fröer från början, både nya för året och från förra året, men de har fått fötter allihop! Att de gamla kommit bort kan jag förstå med halva huset renoverat i höstas men de nya lyckades jag gömma på två dagar. Jag hittar dem inte!! Hade dom på onsdagen och på fredagen var dem borta! Ålder eller bara galet bra på att gömma saker? Har nu köpt nya och hoppas det ska bidra till att de dyker upp 🙂

Så om jag ignorerar öl-virus och dess effekter så är det ganska bra i min lilla bubbla. Tänker njuta av den känslan så länge det går, man vet aldrig det kan vända snabbt 🙂

Hur är det annars med dig då?

Cilla

(Bilden har Vanessa Vera Forsberg tagit 🙂 )

10 Comments

 • Reply
  Malin
  15 mars, 2020 at 18:35

  Tack, här mår vi bra! Har kommit in i vardagen efter semestern och inga extra ”gäster” med oss hem?
  Jag är mer än gärna din sparringpartner när det gäller skrivandet…du trodde väl inget annat??

  Kramar i massor?

  • Reply
   Cilla
   15 mars, 2020 at 18:49

   Härligt!! ?

  • Reply
   Malin Lundskog
   15 mars, 2020 at 19:42

   Gôtt att du mår bra! Impad av skriverierna! Ser sååå mycket fram emot att läsa ✨

   Ses snart igen!

   Ps. Löv funkar fint om toapappret sinar …

   • Reply
    Cilla
    15 mars, 2020 at 21:21

    Löv, udda strumpor och säkert lite annat med ? Ja, det flyter på nu – vågar nästan se en slags deadline ?

    Hoppas vi ses SNART!! ?

 • Reply
  Frida
  15 mars, 2020 at 19:02

  Här mår vi bra! Inget virus än, trots resor?
  Till mig kan du alltid skicka resultat?? Träningen eller skrivning, funkar fint båda?
  Testa att sätta vanliga gula ärtor i köksfönstret, lägg dom i blöt först och sen på bomull i en kruka, sen har du ärtskott om några dagar.
  Kramkram från sjöbacka

  • Reply
   Cilla
   15 mars, 2020 at 19:41

   Tack för tips!! ?? Underbart – då kommer jag terrorisera dig v 15 ? Kraaaam ?

 • Reply
  Anna H C
  15 mars, 2020 at 21:07

  Mest orolig för om det blir någon leverans av salladslök såsmåningom ?? Kraaaaaaaaaaaaaam ❤

  • Reply
   Cilla
   15 mars, 2020 at 21:22

   De ser bra ut än så länge iaf ? annars finns det säkert till dig i affären! ?

 • Reply
  Pernilla
  15 mars, 2020 at 22:16

  Tack, här är allt bra och tack för att jag fick vara med och bidra till ditt skrivande ? Vad roligt att du har hittat en strategi som fungerar ! ✍️ Hojta bara till om vi ska göra en repris.
  Wow, hur hinner du med allt? Skriva, träna och nu odla. Jag vill gärna följa hur det går med spenaten ?
  Kram ? ?

  • Reply
   Cilla
   16 mars, 2020 at 09:08

   Vill absolut ha repris!! ?? Jag hinner ju för att jag inte jobbar så mycket förstås ?? Återkommer om spenaten! Kraaaaam

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.