Lite blandat

Intervjuer med människor jag är nyfiken på…

Jag vill göra intervjuer med människor jag är nyfiken på! Visst, jag jobbar inte för någon tidning eller plattform där dessa förekommer. Men jag har ju faktiskt en egen liten lekstuga här på cillaingeborg.se och där får jag göra som jag vill. Eller? 🙂

Hur funkar det?

Det är ofta jag går och funderar på hur saker och ting fungerar. Hur människor resonerar och varför de gör som de gör. Gör inte ni också det ibland? Då tänkte jag att istället för att bara gå att fundera så kanske jag kan fråga människor om det jag klurar på. För att sen dela med mig av mina förhoppningsvis nya kunskaper och insikter så delar jag med mig av dem här. Jag tror på att vi växer som människor om vi lär oss nya saker då och så. Helst varje dag!

För att få lära oss nytt så måste vi fråga och vara nyfikna och det känns som jag känner till en massa människor som jag vill veta mer om. I all sköns olika ämnen! Så planen är att förhoppningsvis göra intervjuer med dessa spännande och trevliga bekantskaper. Några frågor sådär för att det inte ska bli för långt och svårläst. Givetvis har jag redan börjat så smått. Dels har jag en lista på vilka människor jag vill gör intervjuer med och dels vad jag i stora drag vill fråga dem om.

Både fritid och jobb

Det blir både sånt som är kopplade till vår fritid och till vår profession och arbete. Förhoppningsvis kan många av er har lite nytta av dessa intervjuer också. Kanske lite tips till jobbet eller bara lite kul information. Jag märker på min lista att det är mest kvinnor men det är för min del bara roligt. Eftersom dessa intervjuer kanske kan ge lite cred tillbaka till dem som uppskattas och det behöver vi alla blir bättre på. Ge varandra bekräftelse och uppmärksamhet alltså!

Att det blir mest kvinnor beror förstås också på att jag känner fler kvinnor än män 🙂 Fast någon enstaka man ska vi nog också smyga in ibland i och för sig. Tanken är att de intervjuer jag gör läggs ut här på cillaingeborg.se en gång i veckan. Nu klurar jag på vilket tillfälle som kan vara bäst? En kväll i veckan eller på helgen? Teorin tror jag säger att söndagar är bäst. Gå gärna in på min Instagram och rösta vad ni tycker!

Förslag?

Har ni förslag på människor jag borde göra intervjuer med så hojta gärna till! Skriv i kommentarerna nedan, maila mig på cecilia.andersson@sandebo.se eller någon annan social kanal. Kändisar och liknande kanske är lite svårt att komma intill och förresten är det ibland roligare med ”vanligt folk”. De som inte får synas så ofta annars fast de förtjänar hur mycket bekräftelse som helst!

Hoppas ni tycker att min ide´känns bra. Jag kommer i alla fall lära mig massor!

Cilla

2 Comments

 • Reply
  Veronica Grönte
  24 januari, 2019 at 22:10

  Jag mailar dig ett förslag!

  • Reply
   Cilla
   24 januari, 2019 at 22:16

   Tack snälla!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.