Lite blandat

Lite roliga skor i min garderob…..

Gillar man mode så gillar man skor, så tror jag lite att det är. Att det hänger ihop. Mode är inte bara kläder förstås utan skor, smycken och kanske till och med naglar samt smink. Jag gillar skor, jättemycket! Det blir inte lika exklusiva dojjor såsom handväskor även om det finns något enstaka par som jag ”kostat på mig” genom åren. Ibland kan det snarare bli lite roliga skor även fast de inte används kontinuerligt. Vilket egentligen är mot min princip, köper jag något så ska det användas! Fast en del roliga skor är okej att de inte används, de får mig att le brett istället 🙂

Skor utan klack

Ta till exempel bilden ovan – visst är det ett par roliga skor? De har ingen klack så det ser ut som det inte går att gå i dem, men det gör det! Jag har använt dem i alla fall ett par gånger på något kalas och bjudning. Åtminstone när jag kom 🙂 Framdelen av skon är viktad och går en bit mitt mot foten att det räcker för ett normalt steg. De kostade bara 100 spänn i en rea-korg i Oskarshamn för flera år sedan och så är de rosa. Vad mer kan man önska!

Skor från Svempa

Senaste tillskottet i avdelningen roliga skor är nedanstående par. Sambon bygger lastbilar i Eksjö och har i flera år haft ett samarbete med Svempa. Från början ett företag i bärgningsbranschen som genom sitt samarbete med Scania blivit känd i branschen för sin spektakulära drag- och lastbilar. Nästan som en hel liten rörelse med egna reklamprodukter. När han ställde ut på lastbilsmässan på Elmia i augusti förra året hade de även skor i montern. Ett ypperligt tillfälle att kombinera flera intressen tyckte jag och beställde raskt ett par! Jag fick själv bestämma både text och färg, så då blev det ”Cilla” och ”Opelgult” från racingbilarna. Ja, jag får i fötterna i dem men för att gå mer än några steg får jag nog öva lite. Dock är det roliga skor att ha då de binder som sagt ihop flera delar av familjens intressen 🙂

 

 

Djuriskt håriga

Dessa hittade jag i Helsingborg på en minisemester och föll pladask! Jag äger inget annat djurmönstrat och har av någon anledning haft svårt att hitta rätt plagg i mönstret. Ett par skor i leopard gör dock alla glada! De här är ”håriga” och känns som en djurhud när man tar på dem. Man vill nästan klappa på dem hela tiden 🙂 Jag har använt dem flera gånger, både till jobb och andra tillfällen. De är lite spetsiga och ibland får jag känslan att min fot blir så lång men jag kommer definitivt använda dem fortsatt. Ett par användbara roliga skor!

 

En askunge-klack

Ett par riktiga festskor med bara ett par smala remmar och en genomskinlig klack hittade jag via en blogg på chic.se för ett par år sedan. Någon hade en bloppis och som vanligt blev jag kär. Eftersom de är hudfärgade passar de till nästan allt och ändå har jag inte använt dem än! Jag sneglar på dem ofta vid festliga tillfällen men det blir liksom inte av. Kanske beror det på att jag är så rädd om klacken och mina bortbjudningar är ofta inte såååå fina? 🙂 Det är nog mer ett par fina än roliga skor men jag tycker ändå de är väl värda att visa.

 

Sen finns det förstås fler skor jag drömmer om…. Ett par med coola nitar från Valentino skulle inte vara så dumt eller ett par med träklack från Cult Gaia och varför inte något metalliknande…. 🙂

Trevlig skohelg!

Cilla

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.