Löpning och Träning

Cilla intervjuar: Malin Ländin – träning för omfångsrika

Häromveckan träffade jag Malin Ländin i Forma Framtids lokaler i Eksjö. Hon och väninnan Anna-Karin Wiktorsson har tagit sig till gymmet i vinter, efter en del både om och men, och jag blev förstås nyfiken då det ryktas om en ny träningsgrupp… 🙂

Glor folk på gymmet?

Vi är ganska många som genom åren tvekat till att ta oss just gymmet. Oron för om man har rätt kläder eller använder träningsgrejerna rätt sätter griller i huvudet på oss alla ibland. Ofta är det grundat i att vi tror att folk ska glo på oss. Kanske till och med peka och komma med kommentarer. Precis som om andra skulle ha tid med det! De har förmodligen nog med sina egna armar och ben. Ändå så kan en osäkerhet finnas där, att andra ska tycka något. Är man till på köpet lite mer omfångsrik finns det en risk att oron är ännu större.

Någon som känner igen sig i tankarna ovan är Malin Ländin. Hon och väninnan Anna-Karin gjorde ändå slag i saken och gick till gymmet med starkt stöd av varandra! I flera veckor har de nu tränat kontinuerligt och gjort samma upptäckt som en del av oss andra. Det är ingen som bryr sig om hur du ser ut, vad du tränar eller hur du gör! Dock har Malin och Anna-Karin stor förståelse för hur andra kan känna det och att det är inte en enkel sak att skramla ihop modet att komma iväg. Därför kör de nu igång en grupp tillsammans med Forma Framtid – Träning för omfångsrika!

Träning för omfångsrika!

Tillsammans med den personliga tränaren Jessica Wadell från Forma Framtid har Malin jobbat fram ett koncept som funkar för just de som kanske inte tar sig till gymmet på egen hand annars. Som har mer än ”bara” trivselkilon att bära på och vill även få möjlighet att ta in helhetstanken kring sin hälsa. Inte bara själva träningen.

Malin Ländin och Jessica Wadell

Från den 19 mars kommer gruppen att ses en gång i veckan tillsammans med PT Jessica. Vill man så finns det möjlighet att använda sig av Forma Framtids kroppsscanning för att få veta sin hälsostatus. Både Malin och Jessica trycker på att en scanning inte är till för att förstärka något som man kanske redan vet, hur omfångsrik man är. Utan för att få något att jämföra med i slutet av gruppens träningsperiod. En bekräftelse på den inre förändringen under resans gång helt enkelt!

Inspiration, motivation, kost och träning

Förutom själv träningen så kommer det under de 9 gånger man träffas även resoneras mycket kring inspiration och motivation men även balans i livet. Liksom kost förstås som ligger Malin varmt om hjärtat då hon driver Matlådan på Skedhults Golfklubb utanför Eksjö. Målet är att gruppen ska kunna pusha och stötta varandra, även de dagar de inte träffas. Skapa en kontinuitet och möjligheter till en mer hållbar och lite mer hälsosam vardag!

Det märks att både Malin och Jessica brinner för den här satsningen och jag är helt övertygad om att ni som hänger på dem kommer få det galet kul! Det blir säkert riktigt svettigt, jobbigt ibland men fantastiskt motiverande. Speciellt när det ryktas om guldkanter, utlottningar och överraskningar på vägen 🙂

Anmälan

Är du intresserad att hänga på dessa sköna kvinnor som Malin, Anna-Karin och Jessica så maila till  info@formaframtid.se.  Eller ring 0381 – 121 40. INGA speciella kläder krävs, det funkar bra med exempelvis joggingbrallor och INGA förkunskaper är nödvändiga. Huvudsaken är att du kommer om du är det minsta sugen 🙂

 

Cilla

 

( På bilden ovan syns Malin Ländin och Jessica Wadell )

11 Comments

 • Reply
  Malin
  17 februari, 2019 at 18:37

  Tack gulliga Cilla för en rolig dag ihop! Hoppas många vågar o vill hänga på oss nu, desto roligare får vi. Kram ?

  • Reply
   Cilla
   17 februari, 2019 at 18:39

   Tack själv! Ni kommer få en grym vår och självklart vill massor med härliga kvinnor hänga med er! Kraaaam!

 • Reply
  Agnetha
  17 februari, 2019 at 19:30

  Härligt ? o äntligen bra grupp som jag har anmält till.

  • Reply
   Cilla
   17 februari, 2019 at 19:45

   Åh vad kul! Så bra jobbat att du anmält dig!! Kör hårt ??

 • Reply
  Lotta
  17 februari, 2019 at 19:52

  Så härligt, hör skulle jag vilja vara med!! ?? Hejja Malin och A-K ?

  • Reply
   Cilla
   17 februari, 2019 at 19:54

   Häng på, de är asgrymma! ??

 • Reply
  Malin
  17 februari, 2019 at 20:28

  Ja Lotta! Häng på! Vi kommer få sååå kul?

 • Reply
  Veronica
  18 februari, 2019 at 22:04

  Härligt reportage, Cilla!

  • Reply
   Cilla
   18 februari, 2019 at 22:05

   Tack snälla ? ?!!

 • Reply
  Helen Berenfors
  26 februari, 2019 at 18:00

  Vilka tider är det som gäller och vad kommer det att kosta?

  • Reply
   Cilla
   26 februari, 2019 at 18:07

   Kolla med Forma Framtid direkt, de har full koll! Hoppas det kan passa dig!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.