Skrivande

Författare Cecilia Andersson

Författare Cecilia Andersson

Läste ni rubriken? FÖRFATTARE Cecilia Andersson, smaka på den! Idag den 16 januari har jag varit just författare Cecilia Andersson i en hel månad. Nej, jag har inte vant mig alls men jag gillar det skarpt, faktiskt så älskar jag det! Jag tycker mycket om att vara ekonomen Cecilia Andersson också, eller storyteller och marknadsföraren. Men redan nu tror jag att just författare kommer jag tycka om mest.

En hel månad som författare

Det är alltså bara en månad sedan som jag och en av mina bästa väninnor Kerstin for till Falun och hämtade böcker. Böcker som inte ens hade något omslag då! Tryckeriet hade haft lite otur och missat att sätta på dem. Men som de entreprenörer vi är i familjen och omgivningen så löste vi ju det! 350 st omslag vek vi och monterade, och snyggt blev det med. Snacka om att vara en erfarenhet rikare. Så förutom författare Cecilia Andersson kanske jag kan notera omslagsmontör också på cv:t? 🙂

Bara någon dag efter att jag fått boken i min hand började bland de mest häftiga och intensivaste dagarna jag någonsin varit med om tror jag. Leveranser och packning av böcker att skicka till alla de oerhört fina människor som redan innan hojtat till att de ville läsa. Trots att de inte hade en aning om vad som väntade, jag hade ju egentligen bara hintat innan. Efter att första omgångarna gått iväg for bokcirkusen till Västervik och Erik Hultgrens bokhandel. Här firade vi en sådan fin release i själva bokhandeln att blir fortfarande varm i hjärtat när jag tänker på det. Bokhandlerskan Malin Wall modererade mig så proffsigt! Och massor med böcker ville de härliga gästerna köpa med!

Signering och en release till

Redan dagen efter releasen var jag tillbaka i bokhandeln och fick vara med på en riktig signering! Som en riktig författare!! Och Västerviks invånare tog så väl hand om mig. Jag fick signera massor med böcker och som tur var hade jag på min resa från Falun fått den finaste av signeringspennor av en god vän, så det såg snajsigt ut med 🙂

Tillbaka till Höglandet och till Nässjö där jag fick förmånen att hålla en release till hos bästaste Greens! Julia som har butiken upplät så generöst plats åt mina gäster och min tidigare kollega och numera väninna Anna hjälpte mig hålla ihop det hela. det är även Julia som tagit de fina bilderna här i inlägget. Tårarna kom både en och tre gånger under kvällen över alla gästers generositet och fina ord. Som grädden på moset fick jag även göra ännu en signering hos Nässjö Bokhandel dagen efter. Åh vilka glada bokläsare det finns!

Författare Cecilia Andersson

Sedan dess har det fortsatt rulla på, jag har fått göra ytterligare en signering i Vimmerby hos Fina Paket och framför allt har jag fått skicka böcker. Och leverera böcker till bokhandlare och återförsäljare samt till bloggare, bookstagrammare och recensenter. Hittills har återkopplingen på boken varit så galet mycket mer än vad jag någonsin kunde drömma om. Via sms, dms och sociala medier är det så många som läst som berättat för mig att boken håller. Att den är bra, att jag ska fortsätta skriva och att jag är författare Cecilia Andersson numera.

Om ni visste vilken glädje och lycka det här skänker mig, vilken styrka och inspiration det ger att fortsätta skriva. Att våga ännu mer!

Så från djupet av min hjärta till er alla som läst, köpt, lånat, uppmuntrat, hejat, stöttat, resonerat och ens bara tittat på min bok – I vikens mörker – till er vill jag rikta mitt varmaste tack. Ni har hjälpt mig uppfylla en dröm.

Kram Cilla

 

PS Vill du provläsa min bok, eller tom beställa en –  gå in på ceciliaandersson.nu 

3 Comments

 • Reply
  Anna H C
  16 januari, 2022 at 19:24

  Och resan har bara börjat!!!!
  Tänk vad många vi är som längtar efter bok nr 2 och knappt kan bärga oss tills det är dags att få sätta tänderna i den!
  Fortsätt att göra din grej – du är bäst på det!
  Kram från ett av dina största fans!!
  //Anna

  • Reply
   Cilla
   16 januari, 2022 at 19:30

   Jag är så glad att jag har dig ❤️ Både som vän och fan 😂

 • Reply
  Recensioner av I vikens mörker - CillaIngeborg.se
  23 januari, 2022 at 16:56

  […] att jag flitigt delar recensioner av I vikens mörker, min debutbok. Redan dagen efter att jag hämtade mina böcker i Falun började jag packa och skicka recensionsexemplar. Ett helt gäng bookstagrammare hade varit […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.