Skrivande

Recensioner av I vikens mörker

Recensioner av I vikens mörker

Följer du mig på sociala medier så har det säkert inte undgåtts att jag flitigt delar recensioner av I vikens mörker, min debutbok. Redan dagen efter att jag hämtade mina böcker i Falun började jag packa och skicka recensionsexemplar. Ett helt gäng bookstagrammare hade varit snälla och sagt ja till att läsa och recensera min bok. Och nu har många av dem läst och börjat dela med sig av sina recensioner av I vikens mörker.

Mitt hjärta smälter

Det är verkligen så att mitt hjärta smälter varje gång jag får återkoppling att någon läst min bok. När de dessutom tycker om det de läst då är lyckan gjord. Jag önskade att jag kunde återge till var och en betydelsen av denna feedback men risken är att jag skulle bli mer eller mindre idiotförklarad 🙂 Det första målet jag hade med min bok var att få bekräftelse att jag kan skriva. Och det har jag verkligen fått. Den bekräftelsen i sin tur ger en enorm lust och motivation till att fortsätta skriva. Så fort jullovet var slut och snoret från nyårsförkylningen torkat gav jag mig i kast med att fortsätta skriva på uppföljaren till I vikens mörker. Hade ingen tyckt om det jag skrev så hade jag inte velat skriva på det sättet. Då hade räckt med att skriva här i bloggen ibland, till företag eller andra sammanhang som jag utöver författariet får leka med bokstäver.

Att nå utanför mina hoods

Nu när jag faktiskt förstått att min bok håller, att många tycker om att läsa den, då kommer känslan krypande att jag vill förstås nå utanför mina egna hoods. Till hela Småland och kanske drömma om till större delar av Sverige. Och nej, jag har inte fått storhetsvansinne alls! Jag är ödmjukt medveten om att ett författarskap tar åratal att bygga men drivet framåt kommer ändå. Samt drömma får man, det får jag och det får du! Till denna drömmen är då recensioner av I vikens mörker också så oerhört viktiga. Inte bara för att dessa recensenter är så himla bra på att läsa och recensera böcker som sådana, utan att de har faktiskt nätverk som jag inte kommer når. Lägg till det arbetet som de lägger ner till att ta foton och skriva ihop själva recensionerna när de läst. Jag blir lika imponerad varje gång, respekt!

Recensioner av I vikens mörker

Så jag kommer fortsätta dela och strössla med recensioner av I vikens mörker på mina sociala medier. Dels för att de gör mig så glad och lycklig och dels för att ge en liten cred tillbaka till alla de fina människor som läst min bok. Skulle det vara så att någon tycker det blir för mycket så kanske man kan bara scrolla vidare lite snabbt? Jag ber inte om ursäkt, för jag är stolt som sjutton, men jag kan förstå om man tycker det blir lite mycket ibland. Och som sagt, för mig är recensioner av I vikens mörker jätteviktiga för ta små steg mot ytterligare författerier.

Cilla

 

 

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.