Lite blandat

Idag fyller jag år!

Vad händer med boken nu?

Jag fullkomligt älskar att fylla år med allt vad det innebär med uppmärksamhet, presenter och paket! Just idag fyller jag 44 härliga år och till mig själv i födelsedagspresent ger jag en alldeles egen blogg, cillaingeborg.se.

Ända sedan jag var i ca fem år och lärde mig läsa har jag tyckt att bokstäver är bland det häftigaste som finns. De har roliga och spännande former och man kan sätta ihop dem på hur många sätt som helst. Det var inte så mycket skrivande i barn- och ungdomsåren, inte ens en dagbok, men läst har jag gjort i mängder! Som för så många andra tjejer började det med hästböcker, fortsatte med Lotta-böckerna och sedan förstås kärleksromanerna från Harlequin som kändes så spännande. Självklart har mitt bokintresse utvecklats sedan dess och idag plöjer jag ett flertal kategorier, men mer om det en annan gång :).

När tankarna kring att man skulle utbilda sig till något i gymnasiet, så var det journalist det jag drömde om, liksom så många andra i början på 90-talet. Dock räckte inte betygen till journalisthögskolan och efter några höger- och vänstersvängar rallyskogarna blev det redovisningskonsult som stod på mitt visitkort i nästan 20 år.

Det har varit en galet rolig tid men tankarna på att få leka med bokstäver har funnits med hela tiden. På PwC fick jag möjligheten ibland i olika sammanhang vilket självklart blev en extra krydda i konsulttillvaron. Någon föreläsning, lite annonser och ett gäng företagsekonomiska blogginlägg kom utifrån den tiden på bland annat Företagarbloggen.

Nuförtiden är jag passionär, då jag enligt en god vän är för ung för att vara pensionär, med möjlighet att styra min egen tid och vad passar då bättre än att göra något som man klurat på ganska länge. Därav en extra paket i år på födelsedagen, en alldeles egen lekstuga där jag kan härja runt fritt med allt från A-Ö!

Eftersom jag springer lite, inspireras av kläder och skor samt är högst delaktig i familjens stor intresse – bilar och racing – så kommer flera av de funderingarna som sätts på pränt handla om det. Eller allt annat som är kul, det finns så mycket! Handväskor, mat, bångstyriga tonåringar, båtar, resor, Eksjö, Västervik och resten av världen. Åh vad skoj det här ska bli!! Så min tanke är faktiskt att jag ska ha roligt och har du som råkar läsa det här också det, så blir vore det grymt kul 🙂

Tack härliga Everday i Västervik med Fredrick Lindström i spetsen för en perfekt design och upplägg av bloggen som passade mig och Nathalie Chavez för jättefina bilder – trots min tvekan till huvudmotivet.

Cilla

(Åh så nervöst att skriva första inlägget, men nu är det gjort, nu är jag igång…..)

31 Comments

 • Reply
  Lena
  24 maj, 2017 at 07:51

  ❤du skriver så j…a bra ju, lillasyster❤

 • Reply
  Cilla
  24 maj, 2017 at 07:53

  Tack snälla kära storasyster!

 • Reply
  Camilla
  24 maj, 2017 at 07:57

  Så snyggt – och då menar jag inte bara motivet, utan sidan också ;-). Bra skrivet! Nyfiken på fler inlägg – men tills vidare: Dubbelt grattis!!!!!!

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 08:04

   Tack Camilla!! Fler inlägg kommer så småningom 🙂

 • Reply
  Anna H C
  24 maj, 2017 at 08:03

  Stolt över dig <3 Snygg sida!!! Grattis 🙂

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 08:10

   Tack kära Anna!

 • Reply
  Åsa N
  24 maj, 2017 at 08:16

  Åh äntligen är du på G! Stort grattis till en fantastisk blogg, ska bli spännande att följa dig <3

 • Reply
  Cilla
  24 maj, 2017 at 08:18

  Fina Åsa, tack snälla!

 • Reply
  Suss
  24 maj, 2017 at 09:01

  Så roligt att få följa dej här 🙂 och du skriver fantastiskt. Stort Grattis på din dag, hoppas du får massor av paket

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 09:05

   Tack Suss – betyder mycket!

 • Reply
  Maria
  24 maj, 2017 at 10:40

  Fantastiskt kommer läsa ALLT ????

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 10:44

   Vad glad jag blir Maria!

 • Reply
  Kerstin
  24 maj, 2017 at 11:21

  Du är för härlig?

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 11:50

   Liksom du Kerstin!

 • Reply
  Kerstin Berneros
  24 maj, 2017 at 12:10

  Så bra skrivet o följer dig gärna !! ??

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 12:15

   Vad glad jag blir Kerstin Berneros! 🙂

 • Reply
  Marialotsan
  24 maj, 2017 at 16:18

  Så roligt och spännande att få följa dig här?? Dubbelgrattis till dig? /den andra blonda racinghustrun??

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 16:23

   Tack Marialotsan! Blonda racingfruar, det är grejer det 🙂

 • Reply
  Miriam Markusson Berg
  24 maj, 2017 at 17:41

  Det borde jag ha kunnat räkna ut att det var presenten du väntade på ?.
  Stort grattis CillaIngeborg till din blogg. Bra skrivet, men nu får du skynda att börja fylla i ”flikarna” för jag vill läsa mer! ? och kram

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 20:01

   Mimmi, tack snälla du!

 • Reply
  Anna Giss
  24 maj, 2017 at 19:32

  Ska bli SÅ spännande o få följa dig i ännu ett forum (syftar på funbeat ?)
  Riktigt snygga bilder oxå!

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 20:02

   Ja nu dyker jag upp lite här och var Anna Giss, tack snälla!

 • Reply
  Pillan
  24 maj, 2017 at 20:13

  Självklart kommer jag följa dig!! Grym är du!!

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 20:16

   Supertack Pillan!

 • Reply
  Anders Lotsen
  24 maj, 2017 at 21:51

  Men det blir väl inte en massa Opelporr, utan mest Healey, eller hur? ??

  • Reply
   Cilla
   24 maj, 2017 at 21:53

   Självklart mest Healey, men det kan vara lite hot med Opel med ibland 🙂

 • Reply
  Angelica
  25 maj, 2017 at 22:40

  Självklart att jag följer ❤ Spännande att veta mer när våra dater inte blir så ofta ☺ Längtar tills nästa inlägg. All lycka till med bloggandet, det kommer bli toppen ?

  • Reply
   Cilla
   25 maj, 2017 at 22:43

   Tack snälla Angelica!!

 • Reply
  Anna Arlbrandt
  31 maj, 2017 at 15:32

  Efter en hint på LinkedIn sp hittar jag din fina blogg! Ser fram emot flertalet inslag!!

 • Reply
  Anneli
  22 juni, 2017 at 07:21

  Nu har jag läst allt!! Kommer så klart fortsätta följa dej! Roligt och mycket bra skrivet! Lycka till med allt!?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.