Lite blandat

Jultröjor – jag vill ha en för varje dag på lovet!

Inte nog med att jag gillar julklappar, jag har en fabless för jultröjor också! Helst skulle jag vilja ha en tröja för varje dag på jullovet. Med jullovet räknar jag då från julafton till nyårsafton, så drömmen är att vara innehavare av hela sju stycken jultröjor och jag har kommit en lite bit på väg.

Meningen var att en tröja skulle införskaffas varje år tills målet var nått men det kan vara så att det har blivit två stycken i år. Jag kunde inte motstå en av de blinkande jultröjor som jag hittade på Gekås i Ullared. På insidan av tröjan sitter en tunn sladd och ett litet batteri, det finns till och med en ficka  som batteriet sätts. Tack och lov finns det även en knapp så att jag kan stänga av den, annars retar jag nog gallfebern på nära och kära. Den tröjan är nämligen en stark kandidat till julafton 🙂 Utöver den har jag förstås sprungit på en i Eksjö med.

För några år sedan, egentligen när jag började leta efter jultröjor så var de jättesvåra att hitta trots ihärdiga googlingar. Omgivningen fnissade skadeglatt och tyckte att det var rätt åt mig, då de tyckte det var bland det fulaste de sett. De var nog lite förvånade med eftersom jag kan uppfattas som att vara petig med mina kläder annars. Dock har jag förstås hittat någon enstaka ändå. Förra året fanns det några fler att välja på men i år har det väl ändå exploderat, eller är det bara jag som råkat lägga märke till dem?

Igår till exempel provade jag nedanstående i Nässjö, visst är den söt!? Det var till och med så att en av de största skeptikerna till mitt intresse tyckte den var helt okej. Tyvärr fanns den inte i min storlek, så den kunde inte flytta in och göra övriga jultröjor sällskap.

 

 

Annars kanske ett alternativ för framtiden kunde vara denna? 🙂 Enligt US Magazine var det 2016 den dyraste fula jultröjan det året. De 25 000 swarowski kristallerna gör att tröjan går loss på 30 000 dollar, som hittat eller hur? 🙂

 

Njae, det går gränsen till och med för mig. Jag hoppas dock att trenden håller i sig även kommande år så att jag kan utöka min lilla samling. Eller är det dumt och chansa? Jag kanske borde satsa på några fler även i år…. 🙂

Cilla

2 Comments

 • Reply
  Anna-Karin Viktorsson
  13 december, 2017 at 07:39

  Kul med jultröjor, har redan köpt en t-shirt till min gubbe.

  • Reply
   Cilla
   13 december, 2017 at 10:10

   Köp en till dig själv med! ?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.