Lite blandat

Min önskelista består just nu av…..

Jag använder en anteckningsapp i telefonen med jämna och ojämna mellanrum och där skapar jag gärna en och annan önskelista. Visst förekommer det att inhandlingslistor till mataffären hamnar där med, men oftast är det små önskelistor som skapas. Det kan vara ställen jag vill besöka som jag hört talas om någonstans eller tankar kring paket jag vill köpa till någon i present.

Allt som oftast finns där också en önskelista inriktad på kläder och skor samt en och annan väska förstås. Det är inte säkert det blir inhandlat och speciellt inte från just det märket men det är plagg jag skulle vilja ha någon form av och som jag förstås vet skulle göra mig så mycket lyckligare 🙂 Det bästa är att man får ju faktiskt önska sig precis vad man vill, vad det blir i verkligheten är en annan femma.

Just nu ser min önskelista ut så här:

En vanlig svart v-ringad stickad tröja i cashmere och den får gärna vara från svenska Soft Goat. Jag har sedan tidigare en mörkblå variant som är superskön. För att inte tala om halsduken som jag fick i julklapp förra året med mina initialer på – me love!

Visst är det lite coolt med knytblus? 🙂 Nedanstående från Greta Stockholm hade gärna fått flytta in hos mig eller någon snarliknande variant. Jag har nog aldrig ägt någon innan men Sara Danius inspirerar mig till att vilja köpa en! Blir man lika klipsk som henne med då tror ni?

Det känns om det dyker upp rutiga kavajer i alla flöden just nu och jag vill också förstås ha en. Denna från Mayla tycker jag är supersnygg. Lite tufft pris kanske men jag tror både modellen och mönstret är användbart.

 

På listan står även en pyjamas, inte en sådan man sover i utan mer åt kostymhållet fast i silkigare material. Jag är lite tveksam om jag är lite för kort kanske för att ha samma tyg i både över och underdel, inbillar mig att man kanske blir lite rundare? Fast Zaras som jag lånat bilden ifrån verkar jättesnygg.

 

Sist men inte minst och speciellt inte diskretast är ett par röda skor 🙂 En del säger att ett rött läppstift lättar upp vilken tråkig dag som helst, jag tror att ett par röda skor har samma effekt. Dessa hittade jag på Zalando.

 

Vi får se framöver om det kan bli något annars är ju drömma rätt mysigt det med 🙂

Cilla

1 Comment

 • Reply
  Anders Lotsengård
  18 oktober, 2017 at 12:54

  Jag har lagt upp två kontakter i min Outlook så jag alltid har tillgång till dem. En heter ”Att göra” och en heter ”Inköpslista”. Där noterar jag allteftersom behov dyker upp. Men kläder förekommer mycket sparsamt …
  Av någon anledning blir det mesta fordons- och verkstadsrelaterat 🙂 . Fast på Att göra dyker det upp en del annat, oftast initierat av hustrun och då med bäring på trädgård eller hus.
  Men man får ta det onda med det goda, eller hur?

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.