Lite blandat

Nya möjligheter inför ett gott nytt år!

På måndag skriver vi 2018 och ytterligare ett år med nya möjligheter ligger framför oss. Precis som ett alldeles skinande blankt papper redo att fyllas med allt vi vill och kan. Visst är det en häftig känsla!

Jag tänker likadant vid nyår som efter sommarlovet, att nu börjar det om och att det finns alla möjligheter att skapa nytt. Eller vårda det som redan är riktigt bra. Det är grymt att man kan få så många nystarter på ett år 🙂 Egentligen brukar det kanske inte var så omvälvande funderingar som står på spel i bland alla dessa nya möjligheter, åtminstone inte hos mig. I alla fall inte tidigare år. Självklart uppkommer de vanliga funderingarna som sundare mat, än bättre frekvens på träning och även hårdare sådan samt bli en trevligare sambo och en bra förälder. Jag misstänker att många av oss klurar på några av dem, även om man är nöjd kan man ju alltid bli lite bättre, eller hur? 🙂 Å andra sidan ska ingen av oss vara ”rädda” för att vara nöjda med vi har och där vi står – det borde vi tillåta oss göra oftare!

Att kalla mina funderingar på möjligheter för nyårslöften så här års är att ta i. Skulle det inte bli som det var tänkt finns risk för besvikelse och det vill jag inte utsätta mig för i onödan! Tankar och funderingar däremot, att stanna upp och klura lite kan snarare utvecklas till inriktningar som anpassas efter vad som händer runt omkring.

Vid detta skifte mellan 2017 och 2018 ser jag ännu fler möjligheter än på väldigt väldigt länge och det är så galet kul! Å andra sidan är det också mer läskigt än någonsin tidigare men det tillhör nog gissar jag. För första gången på många år har jag inget inbokat i kalendern. Inget jobb, inga uppdrag, inga kundbesök, ingen kurs eller andra åtaganden kopplade till någon slags seriös sysselsättning eller arbete. Almanackan är alltså heeeeeelt blank i de avseendena, och vet ni en sak? Jag kan fylla den med precis vad fasen jag vill! Tjohooo! Eller nästan i alla fall. New York flytten från ungdomsdrömmen kan ju bli lite svår förstås eller öppna surfskola på Maldiverna, jag kan ju inte surfa!

Jag vet egentligen inte vad jag ska sysselsätta mig med och det är så sjukt spännande! Vad jag vet är att jag skulle vilja hitta en roll där jag får leka med bokstäver än mer även om jag inte är riktigt klar med tanken hur den rollen ser ut och framför allt inte vägen dit. Så det är skrajset värre ibland men allra mest spännande, med alla dessa möjligheter som finns. Egentligen är det ju faktiskt inte så mycket att fundera på utan bara vara vaken och alert, positiv och ta emot det nya härliga året med ett öppet sinne. Det kommer blir grymt!

Gott nytt år!

Cilla

1 Comment

  • Reply
    Antonia
    31 december, 2017 at 12:03

    Gott nytt år ? ?

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.