Lite blandat

Nya naglar, det känns coolare än vad jag trodde!

Jag har nya naglar! Ja det är inte så att jag dragit bort de gamla och fått helt nya nagelceller precis utan jag har för första gången i hela mitt liv fixat mina naglar, det känns riktigt coolt.

För några år sedan började tjejerna på kontoret fixa sina naglar och kom tillbaka med superfina och häftiga kreationer. Härliga färger och längder där man ibland trodde att det var möss som sprang på golvet i korridoren när det smattrade från tangenterna. När naglarna blir riktigt långa så tror jag man får använda dem istället för fingertopparna vid datorn och det knackar på i rasande fart 🙂 Något lite avundsjukt har jag sneglat på dessa utsmyckningar men ändå konstaterat att det är nog inget för mig. Har jag någon gång försökt mig på att ens måla naglarna så känns det som jag går omkring med händerna i luften med känslan av att jag ropar på folk ”kolla här på mina händer”!

Jag är dålig på fixet överhuvudtaget, får jag nog erkänna. På sin höjd blir det mascara som smink, även om jag övar på rött läppstift ibland, och för håret MÅSTE jag ha en stabil grund annars funkar det inte alls. Tålamodet tryter kraftigt om jag måste lägga mer än ett par minuter framför spegeln…. Smycken kör jag samma hela tiden trots att jag har hur mycket snyggt som helst i lådorna, jag glömmer att de finns där! Kläder har jag då lättare med, där vet jag precis vad jag vill ha och inte och tycker mig vara duktig på att variera. Så med en känsla av att inte vara så ”fixig” blir steget till att fixa sina naglar ganska stort.

Igår hände det! Jag skulle träffa en väninna för att resonera om en kommande semester och någon vecka innan så ringde hon och i princip bestämde att nu är det dax. Det är en av hennes bästa egenskaper att hon talar om i veliga situationer vad som gäller 🙂 Ärligt talat så var jag nervös när jag kom till salongen igår och jag är tacksam för att väninnan lotsade mig. Innan jag åkte dit hade jag tänkt någon blekrosa färg, kanske till och med något franskt men mitt sällskap visade mig en perfekt kopparfärg med dragning åt korall. Exakt samma färg som min älskade kappa från Filippa K som jag bor i just nu.

Killen som hjälpte mig med att fixa till dessa skämsnaglar hade vissa språkförbistringar med mig men hjälpte mig igenom sessionen med bestämda rörelser. Han slipade och klistrade, klippte och filade samt lade på förstärkning som sedan slipades ner igen osv. Lackade två gånger, sedan överlack och jädrans så bra det blev! De ser helt naturliga ut!!

Idag går jag omkring med känslan att jag inte kan röra vid något på ett normalt sätt och när jag tvättade håret på morgonen så var jag övertygad om att tipparna skulle sitta kvar i hårbotten med schampot. Likaså när jag öppnade världens bästa ansiktsscrub så kändes det hur klumpigt som helst. Så än så länge att jag går omkring med att jag tror att jag har frökenhänder och inte kan göra något alls, men det kanske går över. Det gick bra att skriva inlägg i alla fall 🙂

Cilla

(Det kanske tillhör att man ska kunna ta bra bilder när man är bloggare men det är inte jag 🙂 )

4 Comments

 • Reply
  Antonia
  1 februari, 2018 at 13:23

  Snygga ju!! Du vänder dig vid dom ?

  • Reply
   Cilla
   4 februari, 2018 at 19:06

   Tack! Hoppas det 🙂

 • Reply
  Suss
  1 februari, 2018 at 17:51

  Snyggt 🙂

  • Reply
   Cilla
   4 februari, 2018 at 19:06

   Tack snälla 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.