Lite blandat Racing

Redaktionsmedarbetare, är det nu det börjar? :)

Jag har blivit redaktionsmedarbetare! Undrar om det är nu min skrivande karriär börjar? Eller karriär vill jag ju inte göra jag vill bara skriva. Redaktion och redaktion förresten, det kanske är att ta i men visst låter det bra?!

Fast för mig är det faktiskt en stor grej, jag kommer nämligen få något mer kontinuerligt kombinera två av mina intressen. Att skriva och då om bilar, vackra fina engelska bilar. Jag har nämligen fått förmånen att bli redaktionsmedarbetare på Austin Healey tidningen Enthusiasten och jag är superglad! Ett par gånger tidigare har jag skrivit ett par artiklar dit om racingtävlingar vi varit på och även ur ett depåperspektiv. Nu ska jag vara med i redaktionen och korrekturläsa artiklar bland annat.

Familjens anknytning till Austin Healey klubben och dess tidning är att ena racingbilen som sambon rattar är av en sådan modell. Det underbara gänget vi får lov att hänga med under tävlingarna kör också dessa bilar och då inte bara på racingbanorna utan de har även ”gathealeys”. Det är bara ett fåtal av dessa entusiaster som är representerade i racingen, de allra flesta har just ”gathealeys” De åker land och rike runt i dessa skönheter, på träffar och aktiviteter. Jag är fylld av respekt för engagemanget och kärleken som medlemmarna har och jag hoppas få komma i kontakt med flera av dem, allra helst utanför racingen, för att höra om alla de Austin Healys som finns i landet.

I lördags fick jag en liten försmak av arbetet med tidningen och det gör att jag är ännu mer taggad! En extra guldkant är de program jag ska lära mig för att kunna bidra så bra som möjligt, InDesign, Photoshop och att verkligen jobba i Adobe och inte bara läsa filer där…. Tror det kan passa riktigt bra för en passionär med drömmar om att leka ännu mer med bokstäver 🙂

Förutom redaktionsmedarbetare så klurar jag på fler skrivande aktiviteter efter ett par möten i slutet på förra veckan. Bland annat hörde jag Jenni Laapotti från Digitalsnack i Västervik i fredags som inspirerande berättade om sociala medier. Jag är riktigt nyfiken på kraften i dessa och vad de kommer göra ännu mer för till exempel företag och verksamheter i deras marknadsföring. Samtidigt klurar jag på, och har förstått, att delen med att berätta saker och ting på exempelvis hemsidor och kanaler inte är så enkelt. Dels så kan tiden fattas och dels så finns det många som inte är intresserade av eller tycker sig inte kunna skriva. Visst är det konstigt? 🙂 Undrar om dessa skulle vilja ha lite hjälp och framför allt om jag skulle kunna hjälpa dem? Jag tror nämligen att vi attraheras av små anekdoter och berättelser från de företag vi handlar, åtminstone gör jag det. Den tål att funderas på……

Tänk vad en nybliven redaktionsmedarbetare kan börja fundera i olika banor, det är kanske nu det börjar, att siffrorna i sinnet börjar ge vika för bokstäverna 🙂

Cilla

 

12 Comments

 • Reply
  Susanne
  28 januari, 2018 at 18:14

  Grattis ?? de kommer bli kanon

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:09

   Tack! Hoppas det 🙂

 • Reply
  Anders Lindman
  28 januari, 2018 at 18:54

  Hej och grattis till oss alls som får läsa det du medverkat i!

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:10

   Tack snälla! Hoppas det blir bra 🙂

 • Reply
  Antonia
  28 januari, 2018 at 20:05

  Vad roligt!! Grattis ❤

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:10

   Tack snälla du!!

 • Reply
  Camilla Edlund
  28 januari, 2018 at 21:07

  Grattis!

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:11

   Tackar 🙂

 • Reply
  Angelica
  28 januari, 2018 at 22:16

  Härligt med nya utmaningar ? Stort grattis ?

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:11

   Härligt och läskigt! Tack snälla!

 • Reply
  Johan Lindfors
  28 januari, 2018 at 22:18

  Kör på !!! Du är grym och lär lyckas även i detta projekt!!!!

  • Reply
   Cilla
   29 januari, 2018 at 11:12

   Åh tack snälla du! Det ska bli riktigt spännande 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.