Böcker

Samarbete med Landshopping.se!

Samarbete med landshopping.se

Jag har inlett ett samarbete med Landshopping.se! Från och men nu finns mina böcker även i deras portal och kanaler, vilket känns superspännande, förstås. Självklart vill jag fira det med en kampanj som sträcker sig hela mars ut. Både för pocketen av I vikens mörker och den inbundna och nya boken Ur skogens djup.

Landshopping.se och tidningen Land

I flera år har jag varit prenumerant på tidningen Land. Varje torsdag kommer papperstidningen hem i min brevlåda och faktiskt är det nog den enda tidningen jag läser mest kontinuerligt. Visst bor jag på landet, vare sig jag rör mig i Västervik eller i Eksjö, men tro mig den tidningen vänder sig till alla. Deras reportage om människor i alla olika åldrar som engagerar sig på olika sätt. På landsbygden, i naturen, med djuren eller vad som är alltid lika intressanta. Det enda de inte skriver om är nog livet i storstan 🙂 Det är riktigt bra recept, roliga tillbakablickar och förstås är det ofta fina boktips. Jag själv uppskattar också tipsen och trixen man kan få för trädgården eller odlingen utan att för den skull behöva lägga oceaner av tid. En tidning utan stök helt enkelt!

Förutom en tidning har Land även flera sajter. Dels med artiklar och nyheter och dels även en med produkter som deras samarbetspartners erbjuder. Här finns allt från hantverk till kläder och skor, men även produkter för hälsa och trädgård.

Samarbete med Landshopping.se

På Landshopping.se finns även böcker förstås, och eftersom jag både är kund hos Land och gillar deras målgrupp extra mycket kastade jag iväg en fråga om även mina böcker fick synas där. Och det fick dem! Så från och med nu finns både pocketen av min första bok att beställa där samt min andra och senaste bok. Böckerna packas och skickas direkt från mig så jag signerar dem förstås också innan jag skickar dem 🙂

Självklart vill jag fira detta nya samarbete med Landshopping.se så under mars månad kan man köpa pocketen för 80 riksdaler, ordinarie pris 99 kronor. Den inbundna kostar 200 pix där ordinarie pris är 229 kr. Som alltid är det fraktfritt. Så in och botanisera nu på deras sajt och se om ni hittar något spännande. Eller läs tidningen. Den är som sagt riktigt kul att läsa och vem vet, en dag kanske mina böcker dyker upp där 🙂

Cilla

 

2 Comments

  • Reply
    Lena Johansson
    7 mars, 2023 at 16:31

    Den är så bra den tidningen och den gillade pappa också❤️

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.