Lite blandat

Fina handväskor i mina drömmar….

Fina handväskor drömmer jag om nästan varje dag, eller okej jag erkänner – varje dag! Det kan i och för sig bero på att jag har själv sett till att de dyker upp i mina sociala flöden kontinuerligt. Typ varje dag 🙂

I ett av inläggen jag skrev när jag började blogga så klurade jag lite på varför jag gillar fina handväskor så mycket och attraheras av dem. Eftersom jag gillar att klura och fundera på saker och ting så har jag förstås fortsatt med den tanken. Jag återkommer ofta till att det handväskor är något som ofta har en längre livslängd än kläder. Då tänker jag inte bara på material utan även i stilen. Flera handväskor har blivit stilikoner och tillverkades faktiskt för första gången för både 40,50 och 60 år sedan. På tal om hållbart mode i dessa dagar 🙂

Är handväskan även av bra kvalitet så kommer den även hålla för häng och släng, det är ändå meningen att de ska användas tycker jag. Även om jag har lagt en del pengar på den, eller många pengar…… Som alltid torde det vara att de dyraste plaggen och accessoarerna är de som ligger i våra garderober och inte används.

Vilka fina handväskor drömmer jag om då? Jo dessa:

fina handväskor

Självklart ligger en Chanel 255  med det ursprungliga låser högst på upp på min önskelista. Det KAN vara så att det nästan är namnet på mitt sparkonto också. Skrev ju om den drömmen redan förra året men sen kom ju den coola genomskinliga Hermés väskan i vägen men nu är nog den högsta önskan en 255. Svart med silverkedja.

fina handväskor

Innan jag dör vill jag också ha en riktig Hermés, gärna en av varje, en Kelly och en Birkin. Sacka om fina handväskor! Eftersom jag ska leva tills jag är ungefär 150 år och vara den coolaste pensionären i hela Småland så finns ju faktiskt möjligheter att det kan ske 🙂 Åh visst det är dem alldeles underbara…..suck….:)

Dessa två finns alltid med i drömmarna men självklart dyker det upp andra fina handväskor som frestar mig och lever de kvar länge i tanken så finns risk för köp. Eller möjlighet, beroende på hur man ser det.

fina handväskor

Sista veckorna är jag betagen av Cult Gaia och deras väskor i trä. Jag VET att det skulle ramla ut saker mellan spjälorna som till exempel pennor, tamponger och gem eller vad som nu råka bosätta sig i väskan. Dock finns det faktiskt inneväskor som jag kan ha för själva förvaringens skull. En sådan kanske vore något att del-önska sig till 45-årsdagen som härligt nog närmar sig med stormsteg.

fina handväskor

Cult Gaia klassificeras som en sommarväska och det gör även min andra dröm, en Palmgrens. Med en sådan så skulle jag verkligen känna mig som en av mina girlcrush Jackie Kennedy. För visst hade hon ägt en sådan om hon bara vetat de fanns, eller hur?! Så cool och sofistikerad på samma gång hade jag också varit åtminstone i mina drömmar 🙂

Självklart finns det ännu fler fina handväskor i mina drömmar till exempel en Lady Dior, en Fendi eller en Gucci med det coola bambuhandtaget. De får dock vänta lite till på sin plats i drömmer – det går ju inte tänka på hur många som helst! 🙂

 

Cilla

 

(Bilden i headern har Nathalie Chavez från Everday tagit och har varit med i bloggen förut, men jag gillar den 🙂 Övriga kommer från Pinterest. )

4 Comments

 • Reply
  AngelicasVärld
  20 mars, 2018 at 20:42

  Ja det där med väskor – jag älskar VÄSKOR å har ett speciellt sparkonto för just väskor!! Jag har lyckats samla på mig en ganska bra samling i varierande märken och som jag bara älskar MEN favoriterna är nog en LV neverfull MM, en Mulberry Bayswater och min sååå fina palmgrens – ÄLSKR DEN!!

  • Reply
   Cilla
   22 mars, 2018 at 08:07

   Åh vad härligt med en jämlike! Är avundsjuk på din Palmgrens 🙂 Visst är det härligt att spana, spara och sedan njuta av ett härligt köp! / Cilla

 • Reply
  Maria Strömblad
  16 maj, 2018 at 12:29

  Vad roligt, jag gillar också väskor och mode, skall följa denna blogg, du skriver trevligt!

  • Reply
   Cilla
   16 maj, 2018 at 16:18

   Vad glad jag blir! Tack snälla 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.