Lite blandat

Home of Brands och min vinst!

Jag vann på Home of Brands! Häromveckan taggade min syster mig på Home of Brands Instagram där man kunde vinna ett presentkort. 1000 kr i deras affär var vinsten. De säljer märkeskläder för dam och herr. Eftersom jag aldrig tror att jag kommer vinna något så är jag ganska sparsam med mina egna insatser i dessa tävlingar. Dock tänkte jag just denna gången att de var lite kul då affären ligger i Vimmerby. Jag har handlat där ett par gånger tidigare och gillar deras sortiment samt att kan jag sprida deras varumärke lite så är jag glad. Så jag gjorde likadant som syster och följde tävlingsinstruktionerna. I måndags fick jag meddelande att jag hade vunnit! Tusen pix är massor med pengar så jag blev superglad! I och för sig hade jag nog varit lika glad för något mindre också. Just eftersom jag inte brukar vinna.

Redan dagen efter bar det av till Vimmerby. Ledig dag och vinsten brände i fickan 🙂 Det var i alla fall så någon närstående såg på det tror jag. Själv tyckte jag mig vara mer praktisk. Semester och bortrest under höstlovet och tänk om jag hittar något jag vill ha till resan. Plus att det hade tagit flera veckor innan jag fick chansen igen. Ingen tid att spilla med andra ord. Som tur är hade jag en vännina som inte heller hade fullt schema för dagen. Så fint sällskap fick jag också.

Home of Brands har flera olika varumärken bland andra har de mycket av Ralph Lauren, Lexington, Samsø och Samsø, Sand och Tommy Hilfiger för att nämna några. Snyggt och prydligt i butiken och självklart blir man inspirerad till att köpa allt. Det gjorde jag inte dock inte. Från början hade jag försatt mig ett par mörkare jeans, kanske med lite 70-tals vidd som jag sett lite här och där. Fast där gick jag bet tyvärr. Fanns rätta färgen var de smala och de som var något större i modellen var för ljusa, ja ni vet hur det funkar. Då är det tur att man kan ställa om sig och hitta annat som kittlar villhöver känslan 🙂

Klänning blev temat istället och första fastnade jag för en underbar sammetsklänning i en rödorange färg. Kortare modell med lång ärm och mudd, knyte i halsen och både tuff och lite fin samtidigt. Ni ser den här. Visst är den underbar! Tyvärr så var det liiiite för fuktigt i luften i affären så att den krympte något på min kropp. Hemskt när det händer! Men jag har inte glömt den! Istället blev det något helt annat. En svart enkel skönhet i stickat med knytdetaljer i ärmarna. Även den från Sand. Perfekt att klä upp till fest och ner till vardag. Jag kommer bo i den framöver. Sen hittade jag även en förlängd collegetröja (säger man så nuförtiden?) från Ralph Lauren också den som en klänning. Den hade jag tänkt som mysaktigt här hemma men efter inspiration av väninnan så kanske den bli cool med skjorta, strumpor och tuffa skor? Jag får testa lite. Det slank ner en vit T-shirt med för att de är alltid bra att ha.

För dig som undrar nu om vinsten verkligen räckte till allt det? Nej, det gjorde det inte, men en bra bit på vägen och min tacksamhet är stor och glädjen av kläderna ännu större. Tack Home of Brands för bra hjälp och kul tävling.

Cilla

2 Comments

  • Reply
    Lena Johansson
    25 oktober, 2018 at 19:31

    Tänk vad bra att du har en storasyster som taggar dig i tävlingar på Instagram och fb ☺❤

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.