Lite blandat

Jag firar 50 inlägg!

Jistanes vad tiden går fort! Inte bara när det gäller barnens uppväxt eller vardagen i allmänhet utan även i bokstavsvärlden. Nu har jag haft min lekstuga fyra månader och har hunnit göra hela 50 inlägg!

Jag trivs så bra i min stuga och idéerna till fler inlägg har inte sinat och kommer nog inte göra så än på länge. Det händer mycket och ännu mer går i alla fall jag och funderar på och då är det så härligt att ha möjligheten att skriva om det också. Ska jag vara ärlig så bubblar jag av tankar på nya inlägg och längtar efter att få skriva dem.

Anledningen till att jag ville ha en egen plattform och blogg var att jag ville få träna på att skriva men inte bara ha byrålådan som mottagare. Jag inbillar mig att när jag vet att någon verkligen läser det jag resonerar kring så lägger man ner lite extra energi. För många år sedan hörde jag att för att bli riktigt bra så måste man lägga ner 10 000 timmar på en aktivitet och till dess är det en bit kvar 🙂 En annan teori är visst att det tar 10 år, men det kanske det var löpningen det handlade om då?

Varje gång någon säger till mig att de varit inne och läst mina inlägg eller till och med tar sig tid att skriva en kommentar så blir jag alldeles varm i hjärtat! Oavsett om det är här på cillaingeborg.se, på Facebook eller Instagram som är platserna där jag delar inläggen, så blir jag superglad för varje like, följare eller kommentar. När någon till och med delar inläggen så är jag nästan på väg att skicka blommor till vederbörande 🙂 Några har frågat om det går bra att dela inläggen eller rekommendera bloggen till andra och det går förstås alldeles utmärkt!

För även om grundtanken är att min skrivarstuga är till för min egen bokstavsträning så blir jag lika glad som alla andra när de får bekräftelse på att det de gör fungerar bra. Den bekräftelsen får jag verkligen när jag ser statistiken på hur många som har varit inne på sidan, allt mellan 150 – 250 stycken per inlägg! Helt sanslöst många!! Det som är extra spännande är att det går än så länge inte se vilka ämnen som verkar intressantast , som någon röd tråd, utan det är lika spretigt som jag själv är. Att jag vet sett är för att jag har ett litet statistikverktyg kopplat till inläggen, jag är ju faktiskt ekonom i botten som gillar siffror 🙂 Även om jag självklart fortfarande drömmer om att hitta en skrivande yrkesroll.

Så stort tack till dig som sladdar in här och läser ibland, du gör mig galet glad!

Cilla

 

 

6 Comments

 • Reply
  Lena
  18 september, 2017 at 23:12

  Du skriver så att man bara vill läsa mer o mer av dig, lillasystern min❤

 • Reply
  Anna-Karin
  19 september, 2017 at 07:39

  Lika spännande varje gång att läsa det du skrivit och många gånger får man fnittra till och fundera på livets härligheter.

  • Reply
   Cilla
   19 september, 2017 at 07:43

   Åh vad glad jag blir när du skriver så! Tack ?

 • Reply
  Susanne
  19 september, 2017 at 09:17

  Klart man läser din inlägg. Alltid lika kul ?

  • Reply
   Cilla
   19 september, 2017 at 09:29

   Tack Susanne!!!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.