Lite blandat

Resväskan – jag glömde den hemma!

resväskan

Följer du mig på Instagram? I så fall vet du att jag glömde resväskan hemma när jag åkte till Örebro häromdagen. Tänk att det aldrig slår fel att när rutiner bryts, ja då går något åt skogen.

Packa resväskan

Jag är inte välplanerad mig men heller inte alltför slarvig så ska jag åka någonstans med övernattning så tar jag fram resväskan kvällen innan. Lägger i under kvällen vad jag ska ha med mig. Lite i taget medan jag klurar på kläder och liknande. Denna gången visste jag att det skulle bli en del rörelse så både baddräkten och gymkläderna åkte med. Likaså en mer tänkt outfit för dag nummer två då jag skulle fotograferas i ett sammanhang och även möta nya människor. Då vill man visa sig från sin bästa sida!

Eftersom någon hade hackat min almanacka så visste jag också att jag skulle direkt till skidspåret efter hemkomsten på onsdagen. För att vara effektiv plockade jag även fram skidor och kläder till det. ”Om jag tar med det i bilen kan jag byta om någonstans, så sparar jag tid” så gick tankarna. Alla dessa grejer till just skidåkningen fick inte plats i resväskan så jag la en del i en egen påse bredvid.

Business Booster

På morgonen för avfärd stoppade jag ner det sista, necessär och plattång och började plocka ut till bilen. Skidväskan, påsen med del av skidkläder, handväska och datorväska. Två omgångar till bilen, precis som det brukar vara annars. Väl framme i Örebro hade jag en grymt givande dag! Vilken förmån att få hjälp att resonera om sitt frilansliv, vad ska man erbjuda, på vilket sätt, vilken titel ska jag ha osv osv. Vad kan jag och vill jag och vem vill jag nå. Efter några timmar är i alla fall jag helt slut och nästan trött på mig själv 🙂 Ett smakprov kan ni läsa här.

För att återfå lite energi var en vattengympa inbokad med min kumpan för dagen, härliga Tina Lindahl på Skill X. Behöver du en Business Booster till din verksamhet eller vill du nå ut mer via LinkedIn är Tina grymt bra! Jag hoppas få återkomma till henne vid tillfälle. Till exempel en intervju. I alla fall skulle vi skapa rörelse i vattnet men när jag öppnar min bagagelucka på bilen så finns ingen resväska där! Jag tror att Tina tyckte jag var lite puckad som inte tagit med någon väska när jag ska stanna borta över natt, vilket jag också kände mig 🙂 Hon fick dock bada själv och jag ge mig ut på stan för att jaga rätt på vad jag nu behövde.

Örebro levererade

Försök till selfie med ny tröja. Skickades till skrattande väninna 🙂

När man blir frustrerad på sig själv över sin klantighet så låser det sig lite i skallen och helt plötsligt kommer man

inte ihåg vad som behövs. Jag fick tänka ut praktiska situationer i huvudet som jag skulle vara med om närmaste dygnet. ”Ikväll klarar jag mig som jag är men en tandborste och tandkräm behöver jag. Imorgon bitti behövs underkläder, hårborste, mascara, dagkräm, deo och en fräsch tröja. Och så skulle jag träna med!” Så stort tack till Lindex i Örebro för all hjälp när jag stormar in och i det närmaste desperat skriker att jag glömt resväskan och rabblar min lista. De skrattade gott men jag fick så bra hjälp!

Skrattade gjorde även familjemedlemmarna som försökte skylla på att jag ville shoppa extra och väninnan som skrattade även dagen efter missödet! Behöver jag tillägga att jag även hade glömt en del av skidkläderna och fick ändå stanna till hemma och hämta dem……:)

Cilla

 

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.