Lite blandat

Shopping, shopping och shopping!

Visst det kul med shopping?! Igår kväll fick jag utöva just shopping med glada vänner i Nässjö. Vip-tappning och det är alltid uppskattat!

Greens i Nässjö hade bjudit in en rad sköna damer till mingel och shopping med gott tilltugg och även en återförsäljare från en av deras varumärken Fransa. Under kvällen bytte hon skepnad i form av olika outfits och fungerade som levande mannekäng. Eftersom vi ofta känner igen människor, som vi nyss träffat, på deras kläder så var det stundom glatt förvirrat om det var ett ombyte eller en ny gäst 🙂

I min egen shopping och garderob blandar jag högt och lågt, vitt och brett, dyrt och billigt om man så vill. Jag trivs likaväl på Gekås som hos kedjorna och efter lite träning även i finare designerbutiker. Även om den sistnämnda inte händer mer än ett par gånger om året vid exempelvis storstadsbesök. Huvudsaken plaggen tilltalar mig och sitter på ett skönt sätt. Vissa mer tidlösa klädesplagg såsom kostymer, ytterplagg och enstaka skjortor och stickade tröjor kostar jag på mig mer kvalitet emedan de som följer säsong är det inte lika viktigt. Vill ju kunna byta ofta med och då känns det bättre om kassan inte drabbas för hårt, eller hur? 🙂

Igår lyckades jag tydligen gå på den randiga linjen vilket händer då och då. Flera gånger påpekade någon att de kände ingen plaggen i min hög och var övertygad om att något liknande redan fanns i min garderob. Idag har jag kontrollerat, det fanns inte! Att det sedan kan ha funnits tidigare år är en annan femma. Så det blev både en randig, blåvit härlig skjorta och två randiga tröjor. Skjortor kan jag inte få nog av och tröjor går alltid åt liksom 🙂 Byxorna fastnade jag för som ett alternativ till jeansen. De är mjuka i tyget utan att kännas som joggingbrallor och kan bli både ner- och uppklädda. Båda kavajerna har jag dreglat på ett tag fast i dyrare alternativ men tvekat över risk för högt ppa (pris per användning). Dessa varianter bli superbra i vår, älskar kombinationen med t-shirt och kavaj. Den ljusblå modellen utan krage har funnit i tanken i flera år men trott mig känna mig allt för damig i den men tror faktiskt jag har fel där. Hoppas det i alla fall för då kan originalet från Chanel vara ett häftigt köp i framtiden!

Skorna är i ”samvete” eller ”sammit” precis som Idas ask i Emil i Lönneberga. Jag har en känsla av att dessa gröna par är bara början på årets speakerinköp hos mig. Speciellt efter att jag spanat hos Johanna och Sofie på Sandins skor i Eksjö…

Jag tycker jag fick ihop ett bra köp igår och kommer leva på det länge, i alla fall till nästa gång det vankas shopping 🙂

Cilla

PS Glömde en grej, hittade världens snyggaste regnrock från Tommy Hilfiger  i Dortmund förra veckan. En så härligt gul sak att jag blir lycklig bara av att se på den! Visst kan man ha regnrock även fast det inte regnar??

4 Comments

 • Reply
  Antonia
  1 mars, 2018 at 12:04

  Jättefint! Du kommer bli så snygg ?

  • Reply
   Cilla
   4 mars, 2018 at 14:37

   Lika snygg som du 🙂

 • Reply
  Kerstin
  1 mars, 2018 at 14:32

  Allt är fint men finast av dem alla är den GULA regnrocken?

  • Reply
   Cilla
   4 mars, 2018 at 14:37

   Visst är den!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.