Skrivande Västervik

Skriva, podda och Västervik

Podda, skriva och Västervik

Då var vi inne på vecka tre av året 2023 och halva januari har redan gått! Vem snodde den först halvan? 🙂 Eller jo det vet jag ju, det gjorde mina bokstäver och de får mer än gärna stjäla fler dagar av det här året. Denna veckan till exempel kommer gå i samma tecken och kan redan nu sammanfattas i att skriva, podda och Västervik.

Skriverier med Malin och Cilla

Idag måndag har Malin Lundskog och jag redan hunnit spela in fredagens avsnitt av vår podd Skriverier med Malin och Cilla. Det blev ett superbra avsnitt om jag får säga det själv. Och det får jag, halva podden är faktiskt min 🙂 Idag var det den första delen av flera frågeavsnitt. Vi har fått in massor med frågor om skrivande och svarade på flera av dem idag. Jistanes vilka smarta frågor våra lyssnare ställt. På fredag den 20 januari kommer avsnittet, in och lyssna vetja! Våra avsnitt kommer ut varannan fredag och fokuserar mycket på våra skrivande liv. Men här finns mycket matnyttigt även för dig som läser eller är nyfikna på två engagerade författare i allmänhet.

Rotary i Sävsjö

Dagens lunch spenderade jag faktiskt i fina Sävsjö, några mil från Eksjö. Rotary bjöd in mig som gästföreläsare till deras veckomöte och det är alltid lika roligt att få komma ut och berätta min historia. De flesta föreläsningar och besök som jag gör nu där man vill att jag ska säga några ord har ofta samma tema. ”Från siffror till bokstäver” där fokus är hur jag gått från ekonom på heltid till författare på heltid. För även om mina böcker ännu inte ger samma utdelning som en lön så är det så jag fördelar min tid. På att skriva, podda och Västervik 🙂

Deltagarna i Sävsjö var förstås fantastiska! Engagerade lyssnare med flera frågor och funderingar. Att några av dem även ville få med sig några bokexemplar gör att jag bli alldeles varm i hjärtat. Sådana här besök vill jag verkligen göra mer, och tro det eller ej, jag är inte så pjåkig på det heller 🙂 Så bjud gärna in mig till era olika träffar på företaget, föreningen eller vad det kan vara. Om ni är nyfiken på en författare förstås.

Skriva, podda och Västervik

Resten av veckan kommer annars gå i rubrikens tecken. Imorgon jobbar jag mig mot Västervik efter lite kundbesök och ärenden på vägen dit. Imorgon är det litterära sällskapet på Erik Hultgrens Bokhandel och på onsdag är det dags för poddinspelning med Bokälskarna. Eftermiddagen går åt till marknadsföring och ett möte kring försäljning och liknande. På torsdag och fredag är det äntligen dags för större sjok med skrivande. Jag håller som bäst på med del tre i Västervikserien och har kommit en liten bit på vägen. Det är så roligt att följa Anna och co vart de än tar vägen. Denna gången är upplägget lite annorlunda, men jag hoppas att ni kommer tycka om det.

Helgen ligger öppen än så länge, tänk vad härligt det vore med ett långpass löpning, mer skrivande och mycket läsning framåt lördag och söndag. Men sånt vet man aldrig. Det är långt dit och mycket kan hända, visst är det spännande!”

Vad hittar du på i veckan?

Cilla

PS Bilden är från dagens aktivitet i Sävsjö och den trevliga Linda Ståhlgren har tagit bilden.

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.