Lite blandat

Smeg + Dolce Gabbana = Jag är kär!

Smeg har gjort ett samarbete med Dolce Gabbana och så fort jag fick syn på de härliga skapelserna för något år sedan så har jag varit kär 🙂 När kärleken håller i sig så länge måste det vara rätt så i veckan fick jag äntligen hem min efterlängtade brödrost! Grymt bra service av Smeg som hjälpte mig trots att jag inte bor i storstan där jag förmodar de flesta gick åt på premiärvisningen.

Kollektionen heter ”Sicily is my love” och är småelsprodukter som är som konstverk. Jag kan bara hålla med, än mer nu när jag sett konstverket på riktigt och även provkört den förstås. Förutom en brödrost finns det en köksassistent, en blender, en citruspress, en vattenkokare, en espressomaskin och en slowjuicer. Alla med olika mönster och med starka härliga färger som speglar Italien och Sicilien alldeles underbart. Inte för att jag har varit på Sicilien och bara kort ett par gånger i Italien men det är precis som produkterna ser ut som jag föreställer mig att det äkta Italien och Sicilien. Att Dolce Gabbana är med på ett hörn förstärker känslan förstås.

Jag kan inte påstå att jag är bra på inredning och lägger verkligen inte mycket tid på att inspireras vare sig i heminredningstidningar eller olika sajter. Såsom jag kan göra med handväskor och kläder 🙂 När det är något renoveringsprojekt på gång så är förstås engagemanget stort men inte så mycket däremellan. Jag vill nog ha något konkret att leta efter då. Självklart vill ha det fint vare sig jag är i Västervik eller Eksjö men jag är inte lika bra som flera andra i min omgivning som tänker helhet och en viss stil. Jag utgår från saker som jag tycker om och som jag gärna blir kär i, som till exempel i en brödrost, och så förlitar jag mig på att de passar ihop. Det är ingen som har noterat öppet att det ser bedrövligt ut hos oss i alla fall så min magkänsla och blikär-tentakler kanske har någon slags stil ändå 🙂

När jag väljer saker till hemmen så landar jag gärna in i sådant som jag inte tror att jag eller vi kommer tröttna på. Att de håller stilen i längden. Det gör att det är extra kul att lägga till detaljer med en extra knorr på, eller hur? Som en härligt röd mönstrad brödrost från Smeg som kommer stå framme på bänken i Västervik så att jag kan njuta av den varje gång jag är där. Jag vill bara le brett när jag ser den, knäppt va? Okej, jag KANSKE pussade lite på den med när jag packade upp den. Kartongen var nästan lika fin som produkten så jag blev nog lite till mig i trasorna. Tyvärr får jag nog erkänna att det rostade brödet smakade inte sådär jättemycket annorlunda, även om jag verkligen försökte 🙂 Äsch det gör inget, jag har fått en vän för livet!

Cilla

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.