Lite blandat

Vi möts i olika härliga konstellationer….

Klurar idag på altanen i Västervik på hur vi möts i olika konstellationer och hur häftigt och härligt det är! Bara på några dagar hinner vi, eller i alla fall jag med en rad olika sammanhang där jag mött andra människor.

Bara idag har jag varit aktiv i ett flertal olika sammanhang. I Västervik har några i familjen hängt sedan igår kväll för att lägga lite engagemang på trädgård och båt. Helgerna tidigare i vår har gått i rasande fart med olika aktiviteter så det är så gott att vara här, om än så bara för ett dygn denna gången. Samtidigt som vi möts inom familjen är jag som alltid uppkopplad och har koll på min härliga leksak, telefonen 🙂 Inte så att den stressar, men den är ju så sjukt kul! Framför allt förundras över hur snabbt vi möts där, bara genom ett gemensamt intresse.

Ett exempel är Facebook-grupper, detta roliga påfund. Eftersom jag var sen in på Facebook så tar det ett tag innan jag fattar hur det funkar, vilka möjligheter som finns osv. Senaste månaderna har jag blivit frälst i ett par grupper och jag är verkligen såld! Dels är det gruppen för Säker Stil och dels en som heter Marathontjejer – ni hör ju att de rimmar med mina intressen exakt. Okända människor, oberoende hur tillvaron ser ut i övrigt, vi möts och engagerar oss i varandra utan bara för att vi är snälla och trevliga. Alldeles nyss la en tjej ut en bild på en baddräkt som jag spanat på där hon undrade hur den var i storleken. Vips så har en annan tjej svarat och jag ställer en följdfråga som hon också är snäll och svarar på. Är det inte grymt?!

I gruppen för tjejer som springer långt, är det sådant pepp idag efter Göteborgsvarvet! Det är personliga rekord, det är härliga känslor efter loppet och det är förberedelser för andra aktiviteter. Vi möts här och det är både upp och ner ibland. Pass är tunga, det är skador, det är andra grejer i livet som gör att träningen går trögt men så ibland blixtrar det till och alla peppar, stöttar och firar. Det bästa av allt är att alla får plats, det är liksom ingen kvaltid som behövs.

Igår var jag i en annan konstellation, hemma i Lönneberga. Vi möts där ibland och drar en repa med pappa, igår var det arbete på tapeten. Trädgården, fönstren och garagedörrarna stod på tapeten och godsherren själv var förstås arbetsledare 🙂 Samtidigt höll vi koll på bror och andra köparkompisar som svetsade sig igenom varvet. Pappa är intresserad av löpning också och var tusen gånger bättre än vi syskon någonsin kommer bli, men vi möts i intresset och räknade verkligen ner sekunderna ihop när brorsan skulle i mål. Undrar om han hörde oss?

Går jag tillbaka ytterligare, till fredagsförmiddagen, så fick jag möjligheten att göra min allra första intervju till Healey-tidningen. Ytterligare en konstellation som människor möts i! Intresset för engelska bilar låg i grunden och sedan hade en vänskap vuxit fram mellan de som jag fick förmånen att språka med en stund. Precis som för oss i vår familj när vi kom in i Healey racing – även om vi breddat bilparken något 🙂

Visst är det coolt med alla dessa situationer vi möts i. En del av dem håller hela livet andra försvinner efter några veckor eller år. Vi vet aldrig vart det tar vägen så det gäller att njuta och uppskatta redan nu.

Cilla

(Bilden överst är från premiären av vattenskidor för året – upp på första försöket efter att bilden togs )

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.