Lite blandat

Jag fyller 45 år idag – plus ett…. :)

Jag fyller 45 år idag, inte 45+1 – det är cillaingeborg.se som fyller ett år! Så idag firar jag inte bara min egen födelsedag utan även att min lekstuga har varit med mig ett helt år, det är jättehäftigt! Här är mitt allra första inlägg.

Innan jag vågade dra igång bloggen och cillaingeborg.se så ältade jag säkert åtta månader. Det tog nog ett par månader för att tanken att gå från fantasi till att bli uttalad och jag provade att lufta den med några kära och nära. När de alla var positiva så var jag förstås tvungen att fundera lite till innan jag tog en kontakt med Frederick Lindström och Everday som tog mig på fullt allvar och förstod precis vad jag menade. Jag blev så varmt välkommen av det gänget. Undrar om de har många 40-plussare hos sig som vill starta blogg 🙂 Jag är fortfarande kär i designen och formen att skriva i!

Fast just idag så står faktiskt jag i centrum före lekstugan! De som känner mig vet att min födelsedag och julafton är årets viktigaste dagar för då får jag paket, och jag ÄLSKAR paket! Och som jag har blivit firad, jag är alldeles rörd över alla hälsningar och presenter som jag fått – mitt varmaste största underbaraste tack till er alla!

Det började redan igår då ena grabben och världens bästa bonus-svärdotter öppnade upp sitt hem för kalas. Till på köpet hade de ordnat med paket från sig och andra grabben som är på racing-vift för tillfället. En flaska champagne och superfint glasögonförvaring fick jag – i loved it! Har du som jag flera par glasögon kan jag varmt rekommendera den. Både snygg och praktisk.

Inte bara när jag fyller år utan när vem som helst i familjen fyller så är det kaffe på sängen som gäller. Oavsett hur tidigt jubilaren behöver gå upp. Kvart i sex idag på morgonen så väcktes jag av, hrm…..skönsång är nog att ta i men något slags läte med orden ”Ja må….” 🙂 Målbrott i kombination med i princip obefintlig sångröst – ja ni förstår ju charmigt värre. I paketet jämte kaffekoppen fanns Sveriges finaste väska, en Palmgrens. I åratal har jag drömt om denna och nu är jag äntligen ägare till en. I helgen ska jag varsamt flytta in i den och vi kommer älska varandra hela sommaren! Konjaksbruna kanter sydda så jämnt och det klassiska rottingmaterialet gör att jag kommer vårda den ömt.

Oväntade blommor från kära vänner och en alldeles egen kaffekopp på mitt nya jobb har också smält mitt hjärta idag. Jag har aldrig haft en egen kopp i hela mitt liv! Till på köpet står det att jag är bra med, coola människor jag har som nya kollegor.

Efter idag klara jag mig ända till nästa gång jag fyller år 🙂 Eller i alla fall till julafton!

Kraaaaaaaaam till alla!

Cilla

4 Comments

 • Reply
  Lena Johansson
  24 maj, 2018 at 21:40

  Grattis igen lillstrumpa ❤

  • Reply
   Cilla
   25 maj, 2018 at 08:36

   Tack syster yster!

 • Reply
  Kerstin
  26 maj, 2018 at 09:40

  Grattis❣️❣️❣️

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.