Lite blandat

Vision Höglandet – jag är publicerad!

Ett blogginlägg jag skrivit är med i Vision Höglandet, visst är det superkul?! Inte trodde jag att det skulle kännas så härligt att se sina bokstäver även i tryckt format, men det är det verkligen 🙂

Det är inlägget jag skrev om Skullaryd Älgpark som uppmärksammats och blivit en artikel på två sidor i gratistidningen Vision Höglandet. Den ges ut 1 gång i månaden i alla hushåll som tar emot reklam i flera kommuner. Bland andra Eksjö, Nässjö, Vetlanda, Sävsjö och Aneby vilket blir de intilliggande min hemkommun i Eksjö. Det borde betyda att det är en massa människor som läst mina bokstäver, det är så himla roligt!

Strax efter att jag skrivit inlägget fick jag en fråga från älgparkens och min gemensamma bekant om de fick använda inlägget och självklart fick de det. Dock glömde jag nog fråga vad det skulle ha det till så jag blev förvånad när den var med i Vision Höglandet som kom ut i måndags. Ännu roligare är att tidningen använt inlägget nästan rakt av så då kan jag ju inte skrivit så illa heller, eller hur? 🙂 

Det är inte utan att de journalistiska drömmarna gör sig påminda igen och jag funderar på vad som hänt om jag faktiskt hade pluggat ordentligt på gymnasiet och kunnat komma in på Journalisthögskolan. Å andra sidan hade jag inte fått lära mig så mycket ekonomi, träffat så många fantastiska företag och härliga människor så det blev nog bättre som det blev ändå. Skriva får jag göra här och ibland även på mitt jobb hos CCJ Kommunikation i Huskvarna så jag lider ingen nöd precis, även om jag ibland tänker att jag borde göra det mer. Om inte annat för att bli bättre. Likaså gå fler kurser för att utmana sig själv i bedömningar och liknande.

Skulle det vara så att någon mer vill använda mina inlägg till något eller kanske till och med vill ha något skrivet så är det bara att höra av sig!

Cilla

6 Comments

 • Reply
  Antonia
  27 juni, 2018 at 08:17

  Men vad roligt!!! Grattis ? ❤️❤️

  • Reply
   Cilla
   27 juni, 2018 at 08:31

   Jaaa det är superkul!!

 • Reply
  Kerstin
  27 juni, 2018 at 11:08

  Grattis, du skriver så himla bra. ??

 • Reply
  Anita Markos
  10 juli, 2018 at 19:54

  Vad kul! Grattis ?

  • Reply
   Cilla
   10 juli, 2018 at 19:56

   Tack snälla ??

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.